fbpx

Din fest – din musik

Hold dig ikke tilbage med at fortælle mig, hvilke ønsker du har for musikken til din fest – for det er jo netop din fest.

Jeg spiller alt det glade musik. Selvom jeg har en forkærlighed for det gamle, så spiller jeg også Rasmus Seebach og Ed Sheeran. Glad musik er for mig musik, der ikke har vrede undertoner – men kan sagtens være rock og tunge guitartoner. Derfor spiller jeg hellere Volbeat end Rammstein, og D-A-D fremfor Rage Against The Machine, men jeg holder meget af rock, så luftguitaren skal findes frem. Med gammelt musik mener jeg til og med 90’erne, men der sniger sig altid musik med fra alle årtierne 60érne til i dag.

Når jeg er ude at spille, ønsker jeg på ingen måde at opdrage festens gæster ud fra min musiksmag. Og hvis et nummer betyder meget for nogen, så ser jeg det som min ædleste opgave at støtte op om det, hvis det skaber en god fest.

Gennem årene har jeg udviklet en unik evne til at ”læse” mit publikum og deres musiksmag. Jeg ved kort sagt, hvor Lilholt-land rækker til, og hvor Love Shops popularitet begynder. Og er der nogle ”featuring artists” blandt dine gæster, så har jeg naturligvis også både luftguitar og en ekstra mikrofon med, så din onkel kan give et karaokenummer.


Kontakt mig i dag til en snak om, hvilken musik passer til din næste fest…